No results found

Your search did not match any results.

We suggest you try the following to help find what you’re looking for:

  • Check the spelling of your keyword search.
  • Use synonyms for the keyword you typed, for example, try “application” instead of “software.”
  • Try one of the popular searches shown below.
  • Start a new search.
Trending Questions

JavaScript-bronnen voor ontwikkelaars

Oracle JavaScript Extension Toolkit (JET) biedt ontwikkelaars een modulaire opensource-toolkit op basis van moderne JavaScript-, CSS3- en HTML5-ontwerp- en ontwikkelingsprincipes.

 

Haal meer uit Node.js

Met een asynchroon, gebeurtenisgestuurd I/O-model is Node.js efficiënt, schaalbaar en biedt het vele voordelen voor zakelijke ontwikkelaars. Bekijk de onderstaande bronnen voor voorbeelden.

 

Node.js in de cloud

Het maken en uitvoeren van Node.js-apps in de cloud verlaagt de kosten, verkort de ontwikkelingstijd en verbetert de schaalbaarheid. Oracle Application Container Cloud Service biedt een lichtgewicht infrastructuur die ontwikkelaars kan helpen bij het ontwikkelen en implementeren van container-apps die zijn geschreven in Node.js.

Zelfstudie: Een RESTful Node.js-app in de cloud maken en implementeren
 

Node.js-toepassingen uitbreiden met GraalVM

Voer de GraalVM uit met Node.js door V8 te vervangen door GraalVM voor het uitvoeren van JavaScript. Hiermee kunt u polyglot-toepassingen (bijvoorbeeld Java-, R- of Python-bibliotheken) gebruiken en Node.js uitvoeren met grote heap-configuraties en garbagecollectors van Java, of de interoperabiliteit van GraalVM gebruiken om gegevensstructuren te definiëren in C/C++ om deze te gebruiken vanuit JavaScript.

 

Een modulaire toolkit voor JavaScript

JavaScript-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een modulaire toolkit kunnen kiezen voor Oracle JavaScript Extension Toolkit (JET) voor een verzameling opensource- en Oracle JavaScript-bibliotheken voor het maken van apps aan de clientzijde.

 

Visuele codering voor professionele ontwikkelaars

Professionele JavaScript-ontwikkelaars zijn steeds meer geïnteresseerd in de efficiëntie van een visuele ontwikkelervaring. Hieronder vindt u hulpmiddelen om in een omgeving met weinig code te werken, terwijl u de mogelijkheid behoudt om code te gebruiken wanneer dat nodig is.

 

Ontwikkel serverloze apps met Node.js

Dankzij serverloze functies, zoals het open-source Fn-project, kunnen ontwikkelaars zich concentreren op code zonder zich zorgen te maken over infrastructuurproblemen zoals schaling, patching en hoge beschikbaarheid. Fn ondersteunt Node.js, een van de populairste runtimes voor het ontwikkelen van serverloze toepassingen op basis van functies. Upload uw Node.js-functiecode en laat Fn deze uitvoeren als reactie op gebeurtenissen.

 

Schrijven en gebruiken van REST-services

JavaScript-apps en REST-API's gaan hand in hand. Databaseontwikkelaars kunnen Oracle REST Data Services en SQLcl gebruiken om REST-API's voor Oracle Database te implementeren.

 

JavaScript in de database

Het verminderen van gegevensoverdrachten is essentieel in het tijdperk van big data. Met de experimentele Multilingual Engine (MLE) van Oracle Database kunnen ontwikkelaars JavaScript en andere talen gebruiken om gegevens logischer te maken.

Video's

 

Inleiding tot node-oracledb: het nieuwe Node.js-stuurprogramma voor Oracle Database (100:00)

 

Real-time gegevens maken in webtoepassingen met Node.js (36:00)

 

Eenvoudig RESTful-webservices maken met Node.js (43:00)